Cabernet sauvignon 2021

9.95  vrátane DPH

červené víno – suché
  • Objem: 0,75l
  • Cukornatosť hrozna: 23°NM
  • Obsah zvyškového cukru: 2,1 g/l
  • Celkový obsah kyselín: 5,4 g/l
  • Obsah alkoholu: 13 obj. %
  • Vinica: Deberča Babicova
Category:

    Description

    Víno Cabernet sauvignon má tmavú rubínovú farbu. Vo vôni čierne ríbezle a lesné ovocie spojené jemný nádychom vanilky a drievka. Chuť je plná ovocia a čokolády s príjemne štrukturovanými tanínmi.

     

    TIP Vinárstva Anton Uhnák ⭐

    Víno Cabernet sauvignon odporúčame podávať pri teplote od 14°C do 16°C. Ideálnou kombináciou sú jedlá z tmavého mäsa, ale výborne dopĺňa aj chuť syrov z modrej plesne.

    Vinica Deberča Babicova

    Hrozno je vypestované na viniči Deberča Babicova. Nachádza sa v Tekovskej vinohradníckej oblasti.
    Svoju úrodu zbierame s láskou a ručne. Naše vína sú 100% vegánske a šetrné k životnému prostrediu. Prečítajte si o nás viac.

    Výrobný postup Cabernet sauvignon

    Výrobný postup:

    1) ručný zber hrozna na rozlohe viniča 0,20 ha
    2) kvasenie pri teplote 28°C so šupkou s pravidelným miešaním po dobu 14 dní
    3) lisovanie
    4) jablčno-mliečna fermentácia pri teplote 18°C
    5) zrenie ⅓ drevené sudy, ⅔ nerezové nádoby
    6) scelovanie
    7) fľašovanie s následným odležaním
    8) distribúcia

    Toto víno je vhodné pre ľudí trpiaci histamínovou intoleranciou. Pozrite si protokol o skúške Cabernet Sauvignon 2021 a prečítajte si viac o tom, čo je histamín.