Afrodita Bubble 2023 6 x 0,75 l

53.75  vrátane DPH

Polosladké, biele víno, frizzante
  • Obsah balenia: 6 ks 0,75 l Afrodita Bubble 2023
  • Cukornatosť hrozna: 24 °NM
  • Obsah zvyškového cukru: 29 g/l
  • Celkový obsah kyselín: 6,6 g/l
  • Obsah alkoholu: 11,5 obj. %
  • Vinica: Rýľové Mojžiškov vs. Deberča pod Mojžišom
  • Dátum plnenia: 05/2024
  • L-15
  • Ročník: 2023

    Popis

    Cuvée Afrodita Bubble je zahalené rúškom tajnosti. Tajomstvo jej výroby Vám možno prezradíme na osobnej degustácii v Čajkove.

    Víno Afrodita je vskutku výnimočné víno, ktoré v sebe skrýva rôznorodé chute. Po vdýchnutí jej arómy sa ocitnete v ovocnej záhrade plnej lúčnych kvetov. Pri prvom dotyku s vínom objavíte broskyňovú sladkosť s vyváženými kyselinkami. Pozadie chutí dotvárajú lesné jahody. Pije sa s ľahkosťou a je ideálnym spoločníkom na dlhé romantické večere.

    Toto víno odporúčame podávať pri teplote od 8°C do 11°C.
    Víno je vhodné k viacerým jedlám ako sú cestoviny, zeleninové jedlá, syry alebo dezerty.

    TIP Vinárstva Anton Uhnák ⭐

    Afrodita je ideálnym vínom na objavovanie chutí. Odporúčame k vínu vyskúšať rôzne druhy syrov s hruškovým alebo hroznovým džemom. Kombinácia slanosti syrov a sladkosti džemu zvýrazní pestrú paletu chutí našej Afrodity.

    Vinica Rýľové Mojžiškov vs. Deberča pod Mojžišom

    Hrozno je vypestované na viniči Rýľové Mojžiškov vs. Deberča pod Mojžišom. Nachádzajú sa v Tekovskej vinohradníckej oblasti. Svoju úrodu zbierame s láskou a ručne. Naše vína sú 100% vegánske a šetrné k životnému prostrediu. Prečítajte si o nás viac.

    Výrobný postup vína Afrodita Bubble

    1. ručný zber hrozna na rozlohe viniča 0,40 ha
    2. 8 hodín macerovanie
    3. intenzívne odkalenie
    4. lisovanie
    5. kvasenie pri teplote 13°C
    6. zastavenie kvasenia pri požadovanej cukornatosti
    7. odležanie na jemných kvasničných kaloch
    8. čírenie vína Bentonitom (Bentonit  je prírodný minerálny íl so záporným elektrickým nábojom) tesne pred fľaškovaním
    9. fľaškovanie pod tlakom so sýtením a následným odležaním
    10. distribúcia